Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Siz bile yangın bapsı fiyatları üzerine malumat soldurmak derunin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının mutabık standartlara ve yönetmeliklere mütenasip olup olmadığını yakalamak kucakin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Binanın kucakinden aşağıya mevsuk inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın veya ivedi hatır vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi ciğerin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın kapısı evgin çıkış dâhilin kullanılacaksa o saat mukteza koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Müstamel bünyelarda yapı autlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni strüktürlarda (ekol, alışveriş merkezi veya Yangın Kapısı benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve emin şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile yapı sinei yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Alelade bir yangın, tabii facia ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da bina içi merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Binaların bünyesına isabetli kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı dokuması ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin şişko halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel perese önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Demetevler mahallesinde kâin konuletmeme İtfaaiye müfredatına şayeste şekilde yangın cıkış bapsı yapılması gerekmektedir.

Yangına karşı güvende oturmak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların hayat güvenliğini yağdırmak üzere kapı kasası ve kullanılan sair aksesuarlarıyla kredi teşkil etmekteyiz.

Fakat süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda yek yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması ıztırari olarak akseptans edilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size bilgi verecektir.

Report this wiki page